Het Hotel

KerkHotel Biervliet is gelegen aan de rand van het mooie, rustige en pittoreske “Biervliet”, het stadje met een lange en interessante geschiedenis, stadsrechten sinds 1183 en haringkaken sinds 1380! Een karakteristiek hotel dat ooit (1880-2015) een neogotische kerk was en “H. Maagd Maria Onbevlekt Ontvangen”  heette, werd in 2021 volledig verbouwd, met een ontwerp van oud en nieuw, zonder de religieuze geschiedenis te vergeten. Een van de verrassende gebouwen die Zeeland rijk is.

Een verblijf in dit historische gebouw prikkelt en maakt nieuwsgierig naar zijn geheimen.  De architectonische contrasten tussen verleden en heden komen overal in KerkHotel tot leven. Het samenspel van geschiedenis, design en gastvrijheid laat een warme indruk achter. Het altaar met zijn oude gebrandschilderde ramen en het middenship met zijn luxueuze eet- en zithoek nodigen u uit voor het ontbijt. Wilt u een uniek uitzicht over het gehele interieur van het KerkHotel, dan is het Oksaal, de plaats waar het kerkkoor de dienst muzikaal opluisterde, de juiste plaats om van dit indruk makende uitzicht te genieten. U bevindt zich op maar 4 km afstand van de mooie Zeeuws Vlaamse stranden.

4 sterne krichenhotel holland

Referenties

Ons werk spreekt voor zichzelf en we zijn trots op het vertrouwen dat talloze klanten in ons hebben gesteld. Hier zijn enkele van onze referenties:

"Uitzonderlijk mooie sfeer en absoluut perfect in elk detail. De gastdames hebben echt aan alles gedacht. Vooral de mooie, comfortabele en decoratieve inrichting nodigt uit om te ontspannen en te blijven hangen." - Joerg

"Uitzonderlijk mooi kerkhotel met kamers en gemeenschappelijke ruimtes die met veel aandacht voor detail zijn ingericht. Alles zeer smaakvol. Heerlijk ontbijt en zeer aardige gastdames. We voelden ons zeer comfortabel.
Een duidelijke aanrader!" - Yvonne

"Zeer hartelijke ontvangst. Het ontbijt was uitzonderlijk goed. Zeer gevarieerd. Totale rust en stilte. Heerlijk fris beddengoed en handdoeken wanneer er nieuwe nodig waren. Zeer goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen. We hebben veel met de fiets gereisd, maar citytrips naar Antwerpen, Gent, Brugge en Brussel zijn zonder problemen mogelijk." - Elke


We zijn dankbaar voor alle feedback van onze gasten. Uw meningen en ervaringen gaan ons aan het hart en motiveren en triggeren ons zeer om onze dienstbaarheid te verbeteren en op een nog hoger peil te brengen. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw vertrouwen te winnen en te behouden.

Evenementen

Buiten het hoogseizoen in de maanden juni, juli, augustus, en september is het mogelijk het complete hotel te huren voor bijvoorbeeld een bruiloft, familiefeest of een bedrijfsbijeenkomst en seminar. Op loopafstand van KerkHotel Biervliet is zonodig een mooie en goed geoutilleerde locatie beschikbaar voor vergaderingen, presentaties en dergelijke. U kunt zich hier in alle rust volledig concentreren. Desgewenst helpen we u graag verder met het uitwerken van details en evt. met de organisatie van uw evenement. In een persoonlijk gesprek lichten we graag alle mogelijkheden toe.

Heeft u vragen? Neem contact met ons op.
We helpen u graag met het organiseren.